MediYoga er en videnskabelig terapeutisk yogaform som blev udviklet til det svenske sundhedssystem i 1996 og er i de seneste år kommet til Danmark.

Det er udviklet ud fra Kundalini yoga som er et af de ældste og mest spirituelle yogaformer. Der er i MediYoga indflettet grundlæggende aspekter fra ayurveda, den mange tusind år gamle indiske lægekunst og også komponenter fra traditionel kinesisk medicin.        

MediYoga er ligeledes udviklet i ud fra klinisk og terapeutisk arbejde med mennesker på flere hundrede svenske arbejdspladser og ud fra resultaterne af mange hundrede videnskabelige studier fra hele verden af forskellige yoga former.

MediYoga benyttes ved rehabilitering af grupper med forskellige behov /sygdomme, men kan også skræddersys til individuelle specifikke og specielle behov. Alle øvelserne udføres altid ud fra den enkelte persons evner og kapacitet. Også meget udmattede og kronisk syge personer kan deltage i udøvelsen af MediYoga.

MediYoga har især vist sig at være godt til stress/udbrændthed, depression, søvnforstyrrelser, rygproblemer, migræne/hovedpine, hjerte og luftvejsproblemer. Eller hvis man brug for mere indre ro, energi og øget velvære fysisk og psykisk.

MediYoga omfatter hundredvis af forskellige træningspas hvor der indgår meditationer, afspænding, fysiske øvelser og stillinger kombineres med mantra, åndedræts- og koncentrationsteknikker.    

Dem der underviser i MediYoga har en sundhedsfaglig og terapeutisk baggrund.                                        

Læs mere om MediYoga på www.mediyoga.dk

Kontakt og tilmelding: db@adelenadortea.dk eller 61 37 71 34