Healing i Ribe, Kolding og Vejle

Føler du at dit hoved er fyldt med en uendelig strøm af tanker, og det til tider er ved at eksplodere på grund af manglende ro? Så kan healing være den perfekte mulighed for at genfinde din indre ro og skabe balance på fysisk, mental og emotionel plan. Hos Dortea for balance og energi tilbyder jeg forskellige former for healing. Jeg har et holistisk menneskesyn, hvilket betyder, at jeg ser på dig som et helt menneske og ikke blot fokuserer på den specifikke årsag til dit besøg. Mine klienter kommer fra forskellige byer, herunder Vejle, Kolding, Ribe og omegn.

Ring i dag og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at komme i balance.

Kontakt mig


Hvad er healing, og hvordan kan det hjælpe dig?

Healing er en helhedsorienteret behandlingsform, der sigter mod at genoprette balance og harmoni i kroppen, sindet og sjælen. Gennem forskellige teknikker og metoder arbejder jeg med at kanalisere og overføre helende energi til dig. Healing kan bidrage til at lindre fysisk og følelsesmæssig smerte, reducere stress og angst samt fremme generel velvære og indre ro.

Healing kan hjælpe ved:

  • Stress
  • Tankemylder
  • Træthed og udbrændthed
  • Søvnbesvær
  • Understøtte udrensning af ophobede toksiner i kroppen
  • Forbedre følelsesmæssig balance
  • Og meget mere

Jeg tilbyder også en lang række af andre behandlinger blandt andet kranio sakral terapi (kst), kropsterapi og stressbehandling. Se alle behandlingerne her.

Reiki healing

Reiki healing er en effektiv metode til at forbedre dit velbefindende ved at bruge universel energi. Som en dygtig reiki healer kan jeg kanalisere helende energi gennem mine hænder. Dette japanske begreb betyder "universel energi" og beskriver en kraftfuld og samtidig blid form for energi healing. Er du i tvivl om, hvilken form for healing, der er bedst for dig? Så ring endelig til mig, så hjælper jeg dig med at vælge.

Kontakt mig i dag

Søger du en healing behandling og ønsker en erfaren og professionel healer, bør du kontakte Dortea for balance og energi. Dortea for balance og energi er en anerkendt healer med ekspertise inden for forskellige healingsmetoder. Du kan kontakte mig på 61 37 71 34 eller sende en mail til db@adelenadortea.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så hører du fra snarest.