Din kilde til kropsterapi i Ribe, Vejle og Kolding

I en travl hverdag kan det være udfordrende at opretholde balance mellem krop og sind. Kropsterapi er en terapeutisk tilgang, der anerkender vigtigheden af ​​at skabe forbindelse mellem vores fysiske og mentale velbefindende. Kropsterapi handler om at bevæge sig væk fra tankerne og i stedet fokusere på sansningen af ens krop. Ved at bringe din opmærksomhed ned i kroppen, kan du opnå en dybere forståelse af, hvad der er godt for dig og dermed skabe balance i dit liv. Det kan blandt andet gøres med den kropsterapi, der hedder body sds.

En behandling jeg tilbyder hos Adelena - Dortea for balance & energi i charmerende Ribe, så ring i dag og book en tid. Jeg har klienter, der kommer fra forskellige byer, herunder Vejle, Kolding, Ribe og omegn.

Kontakt mig

Hvad er kropsterapi?

Når du kommer til kropsterapi hos Dortea for balance og energi, vil du opleve at min tilgang til kropsterapi er helhedsorienteret. Jeg begynder altid med en snak, hvor du fortæller om de fysiske og psykiske udfordringer, du ønsker at arbejde med under behandlingen. Kropsterapi foregår ved at du ligger på min briks, hvor jeg vil bruge forskellige massageteknikker og specielle ledbevægelser til at afhjælpe dine udfordringer.

Kropsterapi kan blandt andet hjælpe på:

  • Smerter
  • Fordøjelsesproblemer
  • Allergi
  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Traume

Efter kropsterapi

Efter en session er det almindeligt, at folk oplever forskellige reaktioner og forandringer i kroppen. Der er umiddelbart ingen bivirkninger ved kropsterapi, men for nogle kan det være en overvældende oplevelse, da det kan åbne op for følelserne. Andre kan opleve træthed, lettelse eller ømhed i kroppen. Det hele er meget normalt - det vigtigste er at du sørger for at drikke godt med vand resten af dagen.

Ekspertviden og glade klienter

Jeg er en erfaren og dedikeret kropsterapeut, som er specialiserede inden for kropsterapi. Jeg har en bred viden om kroppens anatomi og bevægelse samt en dyb forståelse for at identificere og løse ubalancer. Jeg stræber altid efter at tilbyde den højeste kvalitet af behandlinger til mine klienter. På grund af min brede viden kan jeg behandle ud fra en enkelt terapiform, men ofte kombinerer jeg min viden og teknikker fra de forskellige terapiformer. Det kan for eksempel være en kombination af kropsterapi og psykoterapi. Dette er til stor gavn for mine klienters ønsker og behov. To terapiformer der supplerer hinanden godt og begge arbejder mod at fremme trivsel på både fysisk og psykisk plan.

Book en tid i dag til kropsterapi

Uanset om du har behov for at lindre muskelspændinger, reducere stress eller forbedre dit generelle velbefindende, er kropsterapi et oplagt valg. Mine klienter fortæller ofte om øget kropsbevidsthed, øget energi og en følelse af indre ro efter en behandling. Er du nysgerrig på om kropsterapi kan hjælpe dig, så ring og få en uforpligtende snak.

Du kan ringe til mig på 61 37 71 34 eller sende en mail til db@adelenadortea.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.